Verslaggever: W. Paulissen Fotograaf: C. Parera

BORNE
tel. 074-2663632

Vanochtend speelt ATC uit tegen Neo, we kennen elkaar ondertussen wel.
ATC begint sterk maar Neo doet daar zeker niet voor onder.
Julan begint met de opbouw en geeft een mooie pass naar Rune, Rune geeft een voorzet op Mass en die schiet binnen, 1-0.
Na wat geklungel op het middenveld schiet Dylan de bal met een mooie lob binnen, 2-0.
De jongens van ATC weten elkaar goed te vinden daaruit volgt een mooi schot van Rune, maar de keeper redt goed.
Dylan passt naar Rune, Rune naar Mass en die schiet mooi in de hoek 3-0.
Nu komt Neo met een mooie aanval, maar Morris redt goed.
ATC komt weer met een nieuwe aanval, Casper krijgt de bal, maar mist net. Even daarna krijgt Rune de bal voor de voeten en schiet raak, 4-0. We zijn nog maar net weer bezig na de aftrap, als Rune de bal krijgt, hij pingelt iedereen voorbij en schiet binnen 5-0.
ACT begint goed aan het tweede kwart. Maar Neo blijft ook aanvallen en maakt een goal 5-1.
ATC laat zich niet kennen en valt weer aan, Rune krijgt de bal en schiet raak 6-1.
Bij de volgende aanval van ATC geeft Morris een mooie pass op Rune, Rune speelt de tegenstander fraai uit en schiet raak, 7-1.
Neo valt aan en met een gelukje glibbert de bal in de goal, 7-2. Even later krijgt Neo een vrije bal, ze schieten in 1 keer en hij is raak, 7-3.
ATC zet vanuit Lars weer een aanval op, Casper krijgt de bal maar schiet net naast. Daarna krijgt Rune de bal, hij kapt iedereen van Neo uit en schiet de bal binnen, 8-3.
ATC heeft de smaak te pakken. Na een mooie actie passt Casper naar Rune, Rune  passt naar Mass en die schiet loep zuiver binnen, 9-3.
Dan valt Neo weer aan en maakt 9-4. ATC reageert hier snel op, de bal komt bij Casper en die schiet hard in de hoek, 10-4.

In het derde kwart gaat Casper keepen en Morris gaat Neo voorin het veld aanvallen. Het spel gaat wat heen en weer, maar ATC begint ook wat in te zakken. Het bekende derde kwart??
Neo valt aan en schiet maar Casper heeft de bal klem vast. Neo valt weer aan dit keer is het wel raak 10-5.
Neo heeft weer geluk met een glijbal, 10-6.
Dan komt ATC met een lange bal op Mass maar de bal komt net in de handen van de keeper.
Neo begint steeds meer vertrouwen te krijgen en gaat steeds meer aanvallen.
Weer een aanval van ATC, Rune passt naar Morris, maar die mist net. ATC heeft het duidelijk moeilijk in het derde kwart.
Het vierde kwart begint meteen spannend, maar gelukkig schiet Neo naast.
Dan is ATC weer aan de beurt met een aanval, Mass krijgt de bal maar schiet op de paal. Dylan komt met een mooie aanval, maar wordt onderuit gehaald, vrije bal.
De bal wordt goed geschoten, maar de keeper van Neo redt hem net.
Neo krijgt een inworp speelt goed samen en scoort, 10-7. Even later komt Neo met een mooi afstandschot en raak 10-8.
Neo komt weer met een goede aanval maar dit keer redt Casper.
Bij de volgende aanval van Neo is het wel raak, 10-9.
De wedstrijd lijkt op het laatst wel erg lang te duren.
Neo valt aan en in de klungel van de laatst seconden wordt het 10-10.

Volgende week begint de  vakantie en kunnen de boys zich even opladen voor de kaatste wedstrijden.