13 april 2024 10:15

M.J.D. Parera

opmerkingen

Verslaggever: C. Acis Fotograaf: C. Parera

Wij beginnen deze zonnige zaterdagochtend met een aanvallende opstelling met Rune als vliegende keeper.
Verder in de basis Julan als captain, Beau, Dylan, Lars, en Mass.

Voor het eerst in het seizoen tegen LSV. De jongens beginnen fel en geven de nieuwkomers in de poule geen ruimte voor een tegenaanval. ATC domineert de eerste 10 minuten, LSV heeft het er zwaar mee. Mass wordt gewisseld voor Morris. Een paar schoten van onze mannen op goal maar het doelpuntje wil nog niet vallen. 1ste kwart zonder doelpunten.

2e kwart:
Lars maakt plaats voor Casper op rechtsvoor. Toch kan LSV niet veel weerstand bieden. Mass erin voor Beau en Casper nu in de verdediging. Morris en Dylan gaan een een-tweetje aan en Dylan schiet de bal met links via de verdediger erin! 1-0. Jongens lijken los te komen en Dylan vindt Lars en deze schiet de boys op 2-0. Kort daarna antwoordt LSV met de 2-1.

3e kwart:
Noppie gewisseld met Rune en word weer losgelaten op het veld. En dat is te merken. En deze zet er gelijk een tandje bij en houd het tempo hoog. Mooie samenspel van Rune en Julan en deze schiet hem vanaf de middellijn keihard op de lat. ATC blijft druk zetten en LSV prikt zelden door, maar zij komen niet langs onze verdedigers Lars en Julan. Daar is Rune die een mannetje uitspeelt op het middenveld en ziet een kans en tikt de bal strak in de linkerhoek 3-1. We merken dat de jongens van LSV zonder wissels spelen en de tegenstand steeds zwaarder wordt. Beau speelt weer een topwedstrijd vandaag zowel in de aanval en in de verdediging wederom volle inzet. In de 3de kwart komt Morris uit in een poging de spits van LSV te stoppen en komt net te hoog met de knie frontaal op de tegenstander en de scheids zet een time-out voor Morris in. Kan gebeuren zeker niet opzettelijk maar het ging even te hard. Casper vervangt Morris even op doel.

4e kwart:
Morris weer op zijn vertrouwde plekje en gaat er weer vol tegenaan. Onze mannen blijven onvoorstelbaar druk zetten en Dylan probeert met een hoekschop de bal erin te krullen maar deze helaas vol op de lat! LSV komt met een aanval en de spits legt hem slim terug en de middenvelder schiet de bal kundig in de kruising. 3-2 Blijft spannend en LSV geeft niet op en komt er af en toe door. Onze aanvallen zijn er genoeg maar belonen onszelf net te weinig. Helaas zien we wat minder samenspel van onze jongens en iets te veel schoten op doel vanaf afstand. Blijft spannend tot de laatste minuut maar de 3-2 weten te behouden en de winst mooi binnengehaald tegen de nieuwkomer in de poule!