Zwaluwen Jeugd Beker O13 1e ronde Groep 1 Tussenronde

HENGELO OV
tel. 074-2424783

ATC’65 JO13-1 3-2 HVV Tubantia JO13-1

8’ 1-0 Maro
30’ 2-0 Liam Weustink
— Rust —
43’ 3-0 Kick, assist Guus
52’ 3-1 HVV Tubantia
60’ 3-2 HVV Tubantia

Afgelopen zaterdag was het ATC dat door bekerde ten koste van HVV Tubantia.

Een wedstrijd waarin Tubantia vel en scherp duelleerde en ATC vooral slordig aan de bal was. Toch was het Maro die de scoorde opende door de bal in de verre hoek met de binnenkant te plaatsen, 1-0! ATC had veel de bal en Tubantia probeerde op de counter eruit te komen. Beide ploegen hadden geen grote kansen maar waren we dreigend. De 2-0 kwam op naam van Liam Weustink die een vrije trap binnenschoot. De bal werd niet op waarde geschat door de keeper en zo ging ATC wat comfortabeler de rust in.

Na de rust was het spelbeeld ongewijzigd, ATC had veel de bal en Tubantia was vel en aasde op de counter. In de 43e minuut onderschepte Guus de bal op randje 16 en schoot, via het been van de verdediger van Tubantia kwam de bal bij Kick terecht die beheerst raak schoot in de verre hoek, 3-0. Er leek niks aan de hand voor de thuisclub. Totdat een counter van Tubantia werd verzilverd in een doelpunt, 3-1. Loon na hard werken. Het werd nog heel even spannend door het laatste doelpunt van Tubantia, 3-2. Echter floot de scheidsrechter na 30 seconden na aftap af.

Zo bekert ATC een ronde verder. Aanstaande maandag staat een oefenpot in Beekbergen tegen Go Ahead Eagles op het programma.