Auke (c), Bauke, Kaien, Savyo,
Brian, Dion, Cas,
Luca, Sesen, Jesse

(Bram, Lars, Casper, Hugo, Gabriel, Joost)

De wedstrijd waar de 3 punten belangrijker waren dan ooit. Bij winst zou ATC over ON heen klimmen en daarmee een grote stap zetten richting lijfsbehoud.
De eerste helft was goed van de kant van ATC. Er werd gecombineerd en er was sprake van een bepaalde mate van rust bij balbezit. In dat opzicht werden alle trainingsmomenten goed omgezet in de wedstrijd. Toch kwam daar in minuut 28 een levensgrote kans voor ON, hoe de buitenspeler deze er niet in kreeg is nog altijd een raadsel. Maar goed, ATC kwam goed weg. Helaas, een zelfde soort aanval, werd in minuut 31 wel omgezet tot een doelpunt, 0-1. Dit was ook direct de ruststand.

In de rust nogmaals het strijdplan besproken en het belang van de 3 punten. Met dat in het achterhoofd ging ATC met volle kracht de tweede helft in, meer aanvallend vermogen op het middenveld moest een positieve impuls geven.

In minuut 66 kwam ATC, na een strafschop, op 1-1! Er was weer hoop. Deze spatte als een zeepbel uiteen toen in minuut 69 een corner slecht werd verdedigd en de lange spits vrij kon inkoppen, 1-2. Er werd nog 2 maal gewisseld wegens blessures, maar het mocht niet meer baten. Na 80+3 werd er afgefloten en was de laatste plaats toch echt werkelijkheid geworden. Wat dit betekend voor de indeling is nog niet bekend, maar het is hoe dan ook zaak dat ATC zichzelf weer gaat herpakken.

Terugdraaien kan niet meer, dus nu op naar de nieuwe competitie. Eerst is er nog de winterstop, hierin kan in alle rust door de staff gekeken worden hoe het nieuwe strijdplan eruit gaat zien.

Via deze weg, aan iedere lezer, een prettige kerst en een bovenal gezond 2024 gewenst.