Auke, Bauke, Kaien, Lars,
Savyo, Cas, Sessen, Luca (c),
Twan, Hugo

(Bram, Casper, Jesse, Gabriel en Kay)

Revanche, dat was het gevoel dat met name aanwezig was bij ATC vandaag. Na de teleurstellende nederlaag van 6-0 tegen HSC was het tijd om vandaag de eerste punten te pakken. De wedstrijd begon uiteindelijk om 14:40 op een nat grasveld.
Binnen 6 minuten lag de 1-0 in het netje, Kaien schoot met het nodige geluk raak vanaf 20 meter. Maar daar bleef het niet bij, na een prachtige actie van Luca en een fluwelen pass van Hugo wist Luca de 2-0 binnen te schieten na 11 minuten. Door onoplettendheid was het in minuut 13 alweer 2-1, maar nog geen man over boord. ATC staat voor en moet doorzetten voor een resultaat. Echter is er na een kwartier goed voetbal een complete ommekeer geweest. In minuut 25 werd er na onoplettendheid achterin door Enter Vooruit gescoord en werd de stand 2-2. De gifbeker moest echter nog wat leger, in minuut 27 werd het 2-3 en in minuut 36 zelfs 2-4. Wel kwam ATC nog terug tot 3-4 en was er dus nog vanalles mogelijk.

In de rust was er een grote stilte, gevolgd door een aantal woorden van de staff. De boodschap was kort maar krachtig: wij moeten het spel maken, zoals de eerste 15 minuten ook het geval was.

Helaas was het nog altijd niet de dag van ATC. Na een kleine 10 minuten in de tweede helft schoot de spits van Enter Vooruit zijn 3de van de middag binnen. De stand was na 50 minuten 3-5. In minuten 61, 69 en 71 werd er nog 3 maal gescoord door Enter Vooruit, veelal door het zwakke spel van ATC. Er werd nog aanvallend gewisseld, maar ook dit mocht niet meer baten. Na een geweldige eerste seizoenshelft, is de glorie nu voorbij. ATC staat laatste en moet weer vorm zien te vinden. Volgende week wacht de andere ploeg uit Enter op ons, daar zal alles op alles gezet moeten worden om de eerste punten te pakken en van de hatelijke laatste plaats te komen. Eerst wacht Enter Vooruit wederom op ons aanstaande dinsdag, ditmaal in de beker. Om 19:00 uur zal er worden afgetrapt op sportpark Slangenbeek, veld 2. Scheidsrechter S. Konijn mag ook hier weer de wedstrijd in goede banen leiden.

We kunnen scoren, ook tegen Enter Vooruit. Nu scherper zijn en altijd een stap eerder bij de bal dan de tegenstander. Doorgaan in de beker is een droom die nog altijd mogelijk is. Dinsdag moet het gebeuren, enkel de winst telt!