Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

Om 12.15 uur fluit scheidsrechter Simon Konijn voor de aftrap van de wedstrijd ATC MO17-1 tegen BWO MO17-1, de Hengelose derby. In fase 1 wonnen de meiden van ATC uit bij BWO met 2-1 in een spannende wedstrijd. Hoe zou het vandaag gaan?
Vanaf de start van de wedstrijd is ATC de betere ploeg. Er wordt lekker gecombineerd en dit levert na drie minuten spelen al een eerste kans op. Helaas schiet Linn C recht op de BWO keepster. Haar uittrap wordt opgevangen door ATC en er wordt van achteruit mooi opgebouwd. Anne combineert goed met Maartje en Linn C en die geeft een diepe pass op Noëlle. Die gaat haar tegenstandster met een goede actie voorbij en schiet net over het doel. Twee minuten later opnieuw een aanval van ATC. Jonne geeft een mooie diepe bal op Romée. Zij gaat op de keepster af, maar ook haar schot is recht in de handen van de keepster. Zo blijft het 0-0. Na een kwartier spelen ziet het publiek een aanval over een aantal schijven. Uiteindelijk komt de bal bij Romée, die speelt haar tegenstander goed uit en haar schot op goal is ook goed, maar opnieuw staat de keepster een doelpunt in de weg. Een minuut later gaat een schot van Linn M net naast. ATC zet hoog druk en bijna iedere bal van BWO komt meteen weer bij ATC terecht. Jonne geeft vanaf de rechterkant een goede voorzet op Romée. Die schiet lekker laag in, maar de keepster weet de bal tegen te houden. Dan krijgt BWO na een lange bal naar voren een hoekschop. Deze wordt goed voorgegeven en komt via de lat bij Anne terecht. Die speelt Noëlle in. Noëlle speelt haar tegenstander lekker uit en stuurt Demi H alleen op de keepster af. Demi moet een behoorlijke afstand overbruggen met twee speelsters in haar nek, maar ze gaat door en schiet de bal goed laag in de hoek, eindelijk 1-0 voor ATC en loon naar werken. ATC gaat door. Noëlle zet goed druk op de achterhoede, verovert de bal en schiet op goal. De keepster heeft de bal niet klemvast en Linn M is alert en scoort, 2-0. Tien minuten later geeft Linn M de bal vanaf de rechterkant voor. De bal wordt onhoudbaar ingekopt door een verdedigster van BWO, 3-0. Na 35 minuten spelen geeft Fleur een goede voorzet op Linn C die helaas net haar voet niet tegen de bal aan krijgt. Twee minuten later geeft Linn C de bal op Noëlle die daarmee een vrije schietkans krijgt. Helaas schiet ze naast. De aanval van BWO die daarop volgt, wordt door ATC onderbroken als Linn M de bal verovert. Ze speelt Tessa in. Die speelt haar tegenstandster uit en schiet strak in de hoek binnen, 4-0. BWO schiet vlak voor rust voor de eerste keer op het doel met keepster Marit, maar de bal gaat een meter naast. Ruststand 4-0.
Na de rust zie je dat de meiden van ATC wat gas terugnemen waardoor BWO wat meer in het spel voorkomt. Het publiek moet 10 minuten wachten tot er weer een doelpunt valt. Demi H geeft een diepe bal op Tessa. Haar schot wordt door de keepster tegengehouden, maar in de rebound schiet Fleur alsnog de 5-0 binnen. Enkele minuten later krijgt BWO een kansje na een goede actie van de rechtsbuiten. Het schot gaat ruim over. Na een half uur spelen gaat Linn M goed door op rechts. Ze haalt de achterlijn en zet de bal voor op Tessa. Die schiet de 6-0 binnen. Drie minuten later scoort Tessa opnieuw. Dit keer na een combinatie met Noëlle en Fleur. Tessa krijgt nog een publiekswissel vlak voor tijd, maar deze wordt door het publiek niet opgepakt :-). Kort voor het eindsignaal krijgt BWO nog een kans op een doelpunt als de rechtsbuiten de bal voorzet op de linksbuiten, maar keepster Marit verricht een prima redding en houdt de nul.
Eindstand 7-0.