Verslaggever: M. van Breene Fotograaf: C. Parera

7641PC
WIERDEN
tel. 0546-571070

Juventa vs ATC

Het is alweer de laatste wedstrijd van fase 2, kunnen de boys ongeslagen blijven?
De ochtend begint al met een tegenvaller Beau heeft helaas oorontsteking…. we gaan je missen deze match!

De 1e helft is begonnen en ATC begint met de aftrap. Dylan krijgt de bal en passeert gelijk zijn tegenstander en nummer twee volgt snel, hij maakt een rush langs de zijlijn en geeft voor maar helaas een tegenstander staat in de weg. Juventa in de omschakeling maar Julan onderschept de bal en uiteindelijk komt de bal bij Morris.
Lars heeft de bal en maakt een actie naar binnen toe, Juventa pakt de bal af en de bal word naar de spits gespeeld en deze scoort de 1-0. Nu volgt een fase waarin Juventa wat sterker is. Ze krijgen een corner maar wie anders dan Chuck Morris pakt de bal uit de lucht of komt de bal naar Morris? Je weet het maar nooit met onze keeper! De boys van ATC knokken zich weer in de wedstrijd, Dylan heeft de bal en passt naar Mass, die haalt hard uit maar de bal wil niet zakken en gaat over.
Het blijft spannend en Juventa doet zeker niet onder. Het spel golft beide kanten op zonder dat er grote kansen ontstaan.
Dan ontstaat er een mogelijkheid voor Dylan, hij neemt de bal mee en haalt uit Paal! De keeper zat er op het laatste moment aan. Wat volgt is een corner voor ATC, de bal komt voor Lars zijn voeten en schiet helaas in het zijnet.
Morris heeft nu de bal en schiet de bal naar Rune, die de bal met moeite controleert maar het lukt net voldoende om de bal te laten stuiteren. Vervolgens vangt Dylan hem op en lobt de bal over zijn tegenstander en haalt uit, 1-1 prachtig gedaan!
ATC wordt sterker en sterker en ze belonen zichzelf, Casper krult de bal langs de keeper en maakt de 1-2.
Vervolgens loopt ATC snel uit , Casper maakt de 1-3 en ze stoten zelfs door naar de 1-4, een heerlijke hattrick van Casper.

Het 2e kwart is begonnen, ATC begint rommelig en snel volgt de 2-4 door Juventa. En dan valt de 3-4, nee toch niet! Dylan pakt de bal af met een sliding! Echt super gedaan! ATC komt gelijk met de counter, maar helaas de keeper komt zijn doel uit en heeft de bal. De bal is inmiddels bij Morris, die schiet naar Lars en die geeft een diepte pass aan Casper en hij haalt uit, de 2-5 is een feit. Prachtig voetbal van onze boys! Er volgt een fase waar niet veel gebeurt en er word gefloten, het is rust.

De 2e helft is begonnen:
Juventa komt snel op de 3-5.  ATC komt snel met het antwoord, het is Rune die na ruim 25 minuten niet gescoord te hebben de 3-6 maakt. Chapeau! En dan volgt toch ook weer snel de aansluitingstreffer van Juventa door een fout in de verdediging 4-6. En hierop volgt ook de 5-6. ATC moet wel blijven voetballen en vooral scherp zijn in de duels. Dylan komt met het antwoord maar de bal gaat recht op de keeper af. Juventa is in de aanval en hun speler haalt keihard uit maar Morris staat tot tweemaal toe in de weg. Perfect gekeept hoor! ATC is weer in de aanval en Mass scoort de 5-7, hij beloont zichzelf voor het harde werk. Maar ook Juventa geeft niet op en maakt weer de aansluitingstreffer 6-7. Het voetbal golft nu alle kanten op uiteindelijk krijgt Mass de bal en rent alleen op de keeper af en scoort de 6-8. Dit gaan de boys niet meer weggeven. Sterker nog ATC loopt nog verder weg, via Rune met een afstandsschot die via een verdediger het doel in rolt 6-9! Toch scoort ook nog Juventa 7-9 maar dat is enkel voor de statistieken. Er word afgefloten en het is het einde van wedstrijd.

Hiermee is de 2e fase afgelopen en alles is gewonnen, ongelooflijk knap van de boys! En ook HULDE aan het team erachter Brent, Bas en Marinho. Dit belooft veel goeds voor de volgende fase, maar nu eerst genieten van de feestdagen.