Verslag 2e wedstrijd Twents voetbalschool Team B (TVS B) vs ATC 10-1

7522NB
ENSCHEDE
tel. 053-4898001

Weer beginnen we niet al te sterk en komen snel op achterstand 1-0.
Maar nu komen we ook snel met een antwoord, door een prachtige bal van Julan op Rune 1-1.
Nu gaat ATC door en komt snel op 1-2 door een mooie bal van Mass op Rune.
TVS B  komt helaas terug en maakt de 2-2. Deze fase is duidelijk voor TVS B, maar Morris staat goed te keepen en houdt veel ballen tegen. Toch valt dan valt de 3-2. Hier antwoord ATC snel op en komt met de 3-3 gemaakt door Julan.
Het spel gaat beide kanten op en weer weet Morris de goal leeg te houden met twee mooie reddingen.
De wedstrijd blijft spannend. Vlak voor rust haalt Mass uit en maakt de 3-4. Einde 1e helft.

De beginfase van de 2e helft is duidelijk voor TVS B maar het leid niet tot grote kansen mede door het goede verdedigen van Beau. Helaas valt dan iets wat ongelukkig de gelijkmaker, 4-4. ATC blijft ervoor gaan en door een mooie actie van Casper langs de zijlijn, heeft hij de kans om te schieten en plaatst de bal in de hoek, 4-5. In deze fase is ATC sterker, Rune geeft een mooie voorzet aan Dylan, maar hij komt net tekort. We zien mooie 1-2tjes tussen Dylan en Rune, helaas paal! Vlak daarna haalt Rune weer uit, op de Lat!  De boys belonen zichzelf (nog) niet. Een paar minuten later volgt dan toch de verdiende 4-6 door Casper. In de laatste minuten komt de voorsprong van ATC niet meer in gevaar. Door Lars lopen we nog uit naar 4-7.
Einde wedstrijd.

Puur op karakter hebben de boys de wedstrijd gewonnen, keurig gedaan van het hele team!