BWO 3

4e klasse 11

4 november 2023 12:00

S. de Wijngaert

Vanaf minuut 1 zag ik dat we veel controle hadden op de wedstrijd , denk dat we de 1e helft ca 80% bal bezit hadden
Hieruit wisten we ook te scoren Alex met een kanonskogel van rand 16 , de keeper heeft de bal alleen maar gehoord 🤪🤪🤪

2e helft weer hetzelfde verhaal weer druk op hun verdediging en vanuit een zeer fraaie voorzet wist Bas de keeper te verschalken 2-0
Vanaf dat moment speelden we de bal zakelijke rond en bleven in controle
Weer kwam er een hoge voorzet en daar verscheen Risse en kopte de bal gerafineerd over de keeper in het doel 3-0
Met nog ongeveer 15 minuten te gaan bleven we rustig balken . Het balletje ging rond en pas op het moment dat we de ruimte wisten te vinden gingen we in de aanval 💪💪 super om dit vanaf de zijlijn te zien

Jongens iedereen die langs de lijn stond vond het een mooie wedstrijd veel strijd en goed spel