27 januari 2024 12:15

S. de Wijngaert

Als eerst de complimenten voor het gehele team zelf had ik dit niet verwacht , NEO is een best goed voetballende team waar we vorig jaar best wel moeite mee hadden

De 1e helft start en we houden ons goed aan de afspraken:
Coach elkaar , zuinig zijn op de bal houd het eenvoudig dus Inzakken veld klein houden en de tegenstander dwingen tot de lange bal dus ons spelletje spelen en niet die van hun
Na ca 30 minuten komt de keeper uit op een wat vreemde manier en duikt midden in de ribben van Lars ( Tjarno mooie voorzet ) penalty
Jort schiet hem mooi binnen 1-0
De 2e heb ik niet gezien was bezig met schoen reparatie van Milan maar het blijkt een eigen goal te zijn met wat twijfels richting Teghlat 2-0 de rust in

De 2e helft start en omdat we de afspraken niet helemaal goed uitvoeren ziet NEO kans om ons achteruit te drukken en het ons moeilijk te maken gelukkig scoren we de 3-0 uit een voorzet en Ricardo kopt de bal achter de keeper πŸ‘πŸ‘

Niet veel later heeft een speler van mij de 4-1 op de slof maar op wonderbaarlijke wijze gaat de bal er niet in maar hoog over , kort daarop schiet NEO een bal hard op de lat iedereen schrok ff en we waren weer 100% bij de les

Met een mooi lopje over de verdediging kon Risse op zijn eigen bijzondere wijze de 4-1 scoren

Niet heel veel later werdt Milan ( de snelste man van ATC ) vrij gespeeld en scoorde de 5-1