Veld  ging wel
Scheidsrechter deed zijn best klein beetje blauw witte bril
Tegenstander fanatiek zoals altijd tijdens deze Derby

We starten goed creëren op dit veld wel wat kansen maar scoren er maar 1
Eigenlijk hadden we het in de 1e helft al af moeten maken 2-3 hadden er wel in gemogen
Gelukkig was BWO niet in staat het ons erg moeilijk te maken
Denian afwezig dus BKT op goal top gedaan Bas

2e helft div wissels erin en we proberen zsm de 2e te maken maar dat viel tegen
BWO kreeg meer grip op het spel en uit een corner die goed afgeweerd werdt konden ze de bal hoog richting de 2e paal slingeren en deze werdt goed ingekopt 1-1
Dus maar weer druk naar voren
Tegen het eind van de wedstrijd zweefde een speler van BWO binnen de 16 naar de grond ❓❓❓penalty
Brent had op deze beslissing commentaar 📒10 min eruit
Onze top keeper hiel de bal tegen en BWO werdt gek
Niet veel later kreeg Bas 📕voor het vakkundig om zeep helpen van een kans voor 1 doorgebroken speler
Nu nog maar 9 man op het veld
Risse greep zijn kans en ging op goal staan
Na 10 min mocht Brent er weer in afgekoeld 🤪🤪🤪🤪
In de laatste minuut stortte er weer iemand ter aarde binnen de 16 weer een penalty
Wat vreemd ik hoorde hem al schreeuwen voordat hij viel ❓❓❓
Ik zeg tegen Risse staan blijven en niet duiken , de penalty nemer dacht dat ik zei Risse duiken en besloot daarom de bal maar midden door te nemen en jawel hoor Risse had hem 👍👍