"Overwinning in modderig terrein: ATC 2 triomfeert met Aron's briljante spel"

Sportpark De Bijenkorf
Verlengde Polluxweg 10
7557XH
tel. 074-2502436

Op een zonnige ochtend in oktober begon het tweede team van ATC bij Tubantia aan hun eerste uitwedstrijd van het seizoen. Het veld leek meer op een moeras dan op een voetbalveld, maar dat weerhield ons team er niet van om vol goede moed aan de wedstrijd te beginnen. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden we een teamgesprek waarin de nadruk werd gelegd op aanwezigheid bij trainingen en wedstrijden, en het strikt naleven van de gemaakte afspraken met betrekking tot de A- en B-categorie.

Het eerste half uur van de wedstrijd leverde weinig kansen op, maar ATC was duidelijk sterker dan hun tegenstander. In de 40e minuut kreeg Julien na een overtreding een gele kaart. Opmerkelijk genoeg vergat de scheidsrechter de aanvoerder van Tubantia te bestraffen voor een vergelijkbare overtreding. Julien had zich in de afgelopen tijd bewezen door zich knap aan het gemiddelde niveau van het team aan te passen. Voor rust moest doelman Frank Tanke nog twee keer uitstekend redden om een tegendoelpunt te voorkomen.

Tijdens het ondertal wist ATC toch op voorsprong te komen. Met een kiezelharde kopbal kopte Sven Weustink een corner feilloos binnen, waardoor ATC'65 op een 0-1 voorsprong kwam. In de 50e minuut werd Michel ingebracht als vervanger voor Julien, die vanwege zijn gele kaart in de 40e minuut geel had gekregen en tien minuten moest boeten. ATC was in de tweede helft duidelijk sterker dan Tubantia 2. Bas van Pelt kwam in de 60e minuut het veld in voor de moegestreden aanvoerder Ralph Blijlevens, en Jon Zwart, die zich opmerkelijk genoeg op zaterdagavond alsnog beschikbaar had gesteld, verving de leeg gespeelde Bas Wanders.

Sven Weustink, spelend als aanvallende middenvelder, wist de voorsprong te vergroten door de 2-0 te scoren. ATC'65 bleef druk uitoefenen en Jon maakte er uiteindelijk 3-0 van. Aron Drenthe speelde een uitstekende wedstrijd en toonde zijn klasse door twee prachtige assists af te leveren. Eerst bediende hij Sven Weustink in de 75e minuut, en vervolgens stelde hij Jon Zwart in staat om een doelpunt mee te pikken. Zijn visionaire spel en nauwkeurige passes waren van onschatbare waarde voor het team.

Al met al een geweldige start van het seizoen voor ATC 2, waarbij Aron's bijdrage zeker niet onopgemerkt bleef. Zijn creativiteit en spelintelligentie waren cruciaal voor de overwinning van het team. Met deze overtuigende overwinning en het uitstekende spel van Aron kijkt ATC 2 vol vertrouwen uit naar de komende wedstrijden.