Opstelling:

Maris, Randy, Erwin, Niels V, Ralph (C). Mike, Job, Niek, Bas W.. Mannes, Frank B

Wissels: Bas van Pelt. Patrick Hermes. Sander Vermeulen en de de verrassing van het jaar

Afwezig: teveel om op te noemen

Net als voorgaande weken is het een geregel van jewelste om het spelers aantal op een peil te krijgen dat we een wedstrijd met 11 personen te kunnen eindigen, laat staan kunnen beginnen.

Echter net als alle voorgaande weken is het ook dit keer weer gelukt door onze 3 leiders en dan met name door onze spelers hosselaar R. Reijmerink. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, dank voor deze inzet.

Sterker nog zelfs na een late afmelding op de zaterdag van onze (ik mag geen voorzet geven) N. Geels (ivm een breuk in de enkels en een scheur in beide enkelbandjes van een collega/broer) is men op zoek gegaan naar een vervanger.

En ja mensen men heeft deze gevonden en dit is serieus de verrassing van het jaar te noemen.

De man die vroeger samen met E. Kandemir als de turkse Tandem angst zaaide bij menig doelman over de velden in Oost Nederland, de man met de prachtige bijnaam: De Beul van de Bosporus.

Ja mensen: onze enige eigen Huseyin Buyur was bereid gevonden om het nog nooit gedragen

shirt met zijn naam erop te dragen deze zondag morgen. Hulde, en zoals je straks zult lezen is hij nog echt in actie gekomen.

Onze leider R. Pillen stuurt netjes op maandag of dinsdag het welbekende appje voor wat vinkjes of kruisjes. Alle tijden staan weer netjes vermeld hoelaat aanwezig in kantine en in de kleedkamer, echter onze eigen Randy ( zeumzeumtig) Missant had zich blijkbaar vergist want hij was wat later. Denk dat hij het tikkie van Ralph al heeft ontvangen hiervoor.

Echter was Rudie ditmaal vergeten om te vertellen wie het verslag moet maken, of zou hij al geweten hebben dat deze wedstrijd niet verslag waardig zou zijn. Uiteindelijk in de kantine na een bal gehakt en een biertje heeft hij mij opdracht gegeven iets van een lul verhaaltje op papier te zetten.

(denk dat dit wel een goede boete waard is, Ralph stuur je hem even een tikkie)

Dus bij deze het ( lul verhaaltje) wedstrijdverslag:

Atc`65 begon wat traag en slaperig aan de wedstrijd, wat resulteert in een counter van LSV.

Maris kan helaas geen redding bieden en er staat al 0-1 op het score bord. Helaas zal dit niet het laatste doelpunt zijn van LSV. Atc`65 recht de rug en denkt weer wat te kunnen gaan voetballen, Erwin probeert hierin het voortouw te nemen en vindt geregeld de combinatie met het middenveld, een en ander resulteert helaas nog niet in een doelpunt voor ATc`65.

Dan in minuut 40 wederom een uitbraak van LSV en een doelpunt voor onze tegenstander.

De spelers proberen de schade te beperken richting de rust, dit lukt helaas niet want op slag van rust weten de tegenstanders de 3-0 te maken.

Ruststand 0-3

Na een 2-tal wissels te weten:

Frank B eruit / Michel L erin

Randy eruit / Bas van P erin

2de helft begint en Atc`65 begint vol goede moed aan de 2de helft en de inhaalrace om nog een puntje te pakken. Na enkele speldenprikjes heeft onze rechtshalf de bal en geeft een mooie voorzet af richting de kleinste man van het veld, en nee het is dit keer niet onze Captain maar het is Walhof Jr die de bal waarempel (als een W. Sneijder in zijn glorietijd bij Oranje) met zijn hoofd het doel in weet te krijgen. Stand 1-3

Atc`65 2 gaat op jacht naar de 2-3 en misschien nog wel naar meer. Echter door al het gekap en gedraai en het weigeren om de welbekende trekker over te halen krijgt de tegenstander meer en meer het geloof dat er een fantastische ochtend voor hen in het verschiet ligt.

En dan mensen is het moment aangebroken:

Huseyin Buyur maakt na een afwezigheid van enkele jaren zijn rentree op het hoofdveld van Atc`65

Huseyin voetbalt gelijk op zijn welbekende manier, kont erin gooien en shirtje vast pakken en wegdraaien.

Wederom een wissel:

Randy ( zeumzeumtig) Missant mag weer het veld in komen voor de lichtelijk geblesseerde Niels V.

Weet niet of het door de wissel komt of ergens anders door maar gelijk komt er weer een messcherpe counter van de tegenstander, of was het nou een onoplettendheid van een teamgenoot maar daar is wederom een tegenstander die een doelpunt maakt.

Stand 1-4

Atc`65 weet niet wat hun overkomt, tegen de laatste in stand nota bene.

De tegenstander denkt inmiddels aan een mega uitslag en gaat rustig verder met hun eigen spel.

Waarbij Atc`65 wederom hun eigen spel van deze zondag ten tonele legt: Veel gekap en gedraai met de bal maar schieten ho maar. Zo kunnen we natuurlijk nooit een doelpunt maken.

LSV denk daar net zo over en maakt in minuut 81 de 1-5.

De bank van LSV begint al gekscherend bijna 10, 10, 10 te roepen, beetje voorbarig maar had gekund ware het niet dat we Maris op goal hebben staan.

Na een schot van onze rots in de branding Erwin Brouwer krijgt de tegenstander de bal tegen de arm in hun penalty en onze (op een vermeende penalty in de eerste helft na) uiterst goed fluitende scheidsrechter geeft dan ook terecht een penalty aan ons. Job eist de bal op en neemt de penalty zelf (dit tot zijn eigen verbazing overigens), hij schiet de bal “uiterst langzaam” in de linkerhoek.

Stand 2-5

Atc`65 probeert nog wat te forceren om wat doelpunten extra te creëren, echter vallen daardoor gaten achterin en hier weet onze tegenstander weer gebruik van te maken.

Dit resulteert dan ook in de 2-6.

In de laatste minuut weet Job op aangeven van Erwin nog de 3-6 te maken echter is dit bij lange na niet genoeg om ook maar iets van een punt binnen te slepen.

Eindstand:

3-6

MOTM:

Volgens Marinho en zijn stemming zou dit Bas Wanders moeten zijn, echter denk ik dat de wedstrijd geen MOTM verdient.

Laten we in dit geval onze Scheidsie benoemen: Seppo de Wijngaert

De man die elke thuiswedstrijd weer bereid is om het zwarte pak aan te doen en ons fantastische nooit zeurende en beter wetende elftal te willen fluiten.