tel. 053-5382138

Zondag 4 februari 2024

SV Losser 2 tegen ATC 2

ATC staat tweedes in de competitie, een puntje voor op SV Losser.

ATC bevindt zich op de tweede plaats in de competitie, slechts een puntje voor op SV Losser. De aftrap vindt plaats om 10:48, met een kleine vertraging van 3 minuten. Losser begint sterk en valt gelijk aan. In de 2e minuut veroorzaakt Aron een bloedneus bij zijn tegenstander, wat voor wat opschudding zorgt. Het spel begint wat rommelig en de scheidsrechter moet regelmatig ingrijpen. In de 4e minuut krijgt SV Losser de eerste schotpoging, maar de verdediging van ATC voorkomt een doelpunt. Er volgt een fraaie actie langs de zijlijn, met een hakje van Beer naar Lapré, maar dit wordt niet beloond.In de 6e minuut komt SV Losser opnieuw gevaarlijk voor het doel, maar keeper Pietersen grijpt in en voorkomt een tegendoelpunt. Wel resulteert dit in een corner, die gelukkig voor ATC niet wordt benut. De aanvallen van ATC leiden nog niet tot een schot op doel.

Ralph mist een bal, waardoor het even spannend wordt voor ATC, maar de daaropvolgende corner gaat gelukkig over. Speler nr. 23 van Losser maakt een overtreding op Sven Weustink door aan zijn shirt te trekken. De scheidsrechter fluit, maar laat het spel doorgaan. Lapré neemt de vrije trap. ATC krijgt een nieuwe vrije trap, maar deze belandt helaas vol op de muur. SV Losser countert met een hard schot op doel, maar Roel maakt een mooie redding. Op Nol Brouwer en Roel Pietersen na lijkt de verdediging van ATC nog niet helemaal bij de les.

Weustink naar Wanders, door naar Geels, die een mooie voorzet geeft op Aron, maar de keeper van SV Losser zit er net tussen. Opnieuw een mooie aanval van ATC, met een ingooi van Weustink, een kaats van Lapré, en een voorzet van Weustink, maar Beer kan er net niet bij. SV Losser schiet twee keer op doel, waarvan de eerste gestopt wordt door Roel en de tweede gelukkig naast gaat. Lapré gooit in op Beer, die doorspeelt naar Geels. Geels geeft voor, maar er staat helaas niemand om af te ronden.

De spelers van SV Losser lijken snel naar de grond te gaan en theatervoorstellingen op te voeren. Langs de lijn wordt geroepen dat ze te veel naar tv kijken. Daarnaast lijkt de scheidsrechter enigszins partijdig. In de 30e minuut valt het eerste doelpunt van de wedstrijd, een kopbal van SV Losser: 1-0. Opnieuw gaat een speler van Losser naar de grond. Langs de lijn wordt beweerd dat hij problemen heeft met zijn evenwichtsorgaan, maar de scheidsrechter ziet het anders.

Inmiddels is de hele familie Weerkamp op het complex gearriveerd om hun legendarische Björn te zien schitteren, maar hij zit helaas op de bank omdat hij vorige week zondag zich had verslapen. SV Losser krijgt een tweede bal in het spel, maar de fluit van de scheidsrechter is kapot. Bij een aanval van SV Losser raakt aanvoerder Ralf een aanvaller verkeerd, die vervolgens neergaat. Penalty! SV Losser schiet de penalty echter naast uit sportiviteit. Ralph begaat hands en krijgt geel. Lapré mengt zich in de discussie en ontvangt ook geel. Sander "The Mountain" mengt zich nu ook, maar de scheidsrechter bergt snel zijn kaart op. Ondertussen is ook de familie Weustink gearriveerd. De familie Weerkamp verhoogt het balbezit door gehaktbal te halen in de kantine.

Tweede helft

ATC begint de tweede helft met twee spelers minder vanwege de twee gele kaarten. Ralph en Lapré zitten gefrustreerd op de bank. Björn Weerkamp begint ondertussen met warmlopen. Een spannende aanval van SV Losser eindigt gelukkig in buitenspel. De straftijd is voorbij, Ralph mag het veld weer betreden en Lapré wordt gewisseld voor Björn "The Legend" Weerkamp. Het staat weer 11 tegen 11.

The Mountain tackelt een speler van SV Losser, maar het gaat net goed. Björn maakt een mooie actie op Stefan van SV Losser, maar gebruikt daarbij ook wat jiu-jitsu, wat resulteert in een fluitsignaal. Een paar tellen later gaat het opnieuw mis. SV Losser trapt bewust tegen de enkel van Nol, wat leidt tot frustratie. Het lijkt bijna tot een vechtpartij te komen, maar het blijft bij wat geduw en beide heren ontvangen een gele kaart. Nol gaat naar de bank. Opnieuw een aanval van Losser, waarbij de aanvaller eigenlijk buitenspel staat, maar gelukkig stopt Roel de bal. SV Losser valt opnieuw aan en de linksbuiten geeft voor op de spits. Sander komt net niet bij de bal, en ook Roel kan het doelpunt niet voorkomen: 2-0 voor Losser. De straftijd is voorbij en Nol en zijn tegenstander mogen weer het veld op. Nog een aanval van Losser, waarbij de verdediging van ATC niet thuis lijkt te zijn en de keeper te vroeg uitkomt en de bal mist. Helaas, 3-0.

Opnieuw een aanval van Losser, waarbij buitenspel wordt genegeerd, maar gelukkig gaat de bal over. Een aanval van ATC leidt niet tot echt gevaar. Een mooi opgebouwde aanval van ATC, met een diepe pass van Beer op Sven, resulteert in een doelpunt: 3-1. en vrije trap van Geels bereikt niet de juiste mensen.

De scheids lijkt weer een zwak te hebben voor SV Losser en fluit opnieuw onterecht in hun voordeel. De scheids lijkt bijna uit zijn borstkas te springen van opwinding, wederom een onterechte gele kaart, dit keer voor Björn Weerkamp.

Er volgt nog een mooie counter van ATC, maar helaas resulteert deze niet in een doelpunt.Nog een aanval van Losser. Hun spits schiet en de bal ketst via Sander het doel in. 4-1. Björn mag weer het veld op.

Losser begaat hands, hun nummer 7 gaat in discussie en ontvangt geel. Een aanval van ATC, waarbij Geels de bal doorspeelt naar Weustink, die op zijn beurt Björn aanspeelt, maar die wordt onderuit geschopt in het strafschopgebied. Uiteraard wordt er geen penalty toegekend. De frustraties lopen hoog op. Einde wedstrijd.