2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 03

De wedstrijd ging van start met de volgende opstelling:
Joost,
Auke, Kay (c), Kaien, Brian
Dion, Jesse, Hugo, Luca
Twan, Casper

Na iets meer dan 10 minuten kwam na een mooie actie van Luca, Twan vrij op de keeper en nam daar de 1-0 voor zijn rekening. Niet veel later wist Luca na een mooie actie zelf de 2-0 binnen te schieten. Echter kwam Reutum op slag van rust terug met de 2-1 na onzorgvuldig verdedigend werk.
De tweede helft starte met een paar aanpassingen. rond minuut 50 wist Reutum na een fout in de ATC defensie langzij te komen en schoten zij makkelijk de 2-2 binnen. Het bleef ruim 10 minuten gelijk, het werd hier en daar wat onvriendelijk en de gemoederen liepen hoog op. Wel was ATC sterker in deze fase, bij vlagen werd er heel mooi gecombineerd en er was duidelijk meer wilskracht. Na 10 minuten knallen werd dit dan ook beloond, Luca schoot van een metertje of 20 de bal prachtig raak en maakte daarmee alweer de 2de van de middag.
Na 85 minuten floot de prima fluitende scheidsrechter S. Konijn voor het einde.

ATC houdt de 3 punten in huis en gaat volgende week op bezoek bij rivaal BWO JO17-2!