Auke, Kay (c), Kaien, Savyo,
Brian, Luca, Dion,
Jesse, Hugo, Twan
(Gabriel, Bram, Bauke, Cas, Casper, Lars)

Op een droge middag werd er om 12:45 uur afgetrapt door Quick voor het begin van de wedstrijd. Het spelbeeld in de eerste helft was matig, er werd niet goed gevoetbald door beide ploegen. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg ATC wel beduidend meer kansen dan Quick, echter zonder resultaat. Veel bijzonderheden waren er dan ook niet te melden.
Na een goede opvrisser in de rust gingen de jongens van ATC beter voetballen, het overwicht werd bereikt en zo werd het ook vrij snel 0-1 door een prachtig schot van Dion. Hierna hadden de elf van ATC de smaak goed te pakken, af en toe kwam Quick er doorheen, maar wist de doelman Joost redding te brengen. Uiteindelijk wist Casper van een meter of 25 mooi uit te halen en tekende daarmee voor de 0-2 en zijn eerste van het seizoen. Echter ging de gemakshouding daarna aan voor ATC. Binnen 10 minuten stond Quick op een 1-2 achterstand en moest ATC verdedigen. Door slechte combinaties en onduidelijkheid werd het uiteindelijk vlak voor tijd, net als bij TVC, 2-2. Gelukkig bracht Joost in minuut 80+1 goed redding en behoedde de ploeg daarmee voor een nederlaag.
Helaas na 90 minuten niet het resultaat wat gehoopt en gemoeten was. Nu is het zaak die punten mee te nemen voor de volgende pot en alles te geven om in de top van het klassement te eindigen. Aangezien koploper Overdinkel punten heeft laten liggen, doet ATC nog volop mee voor plek 1!