Verslaggever: C. Acis Fotograaf. C. Parera

Torenlaan 60
7559PB
HENGELO OV
tel. 074-2424783

De boys van JO10-1 starten vandaag in de opstelling met Lars links achter, Yulan links achter, Rune links mid, Dylan rechts mid, Casper spits en Morris als captain vandaag op goal. In de eerste paar minuten maakt Achilles gretig gebruik van wat gerommel bij ons in de achterhoede en komen snel op voorsprong 0-1. Kort daarop volgt 0-2. De jongens moeten even schakelen en komen sterk terug met twee mooie schoten op goal van Rune. Helaas net niet beloont. Casper schiet de eerste vol overtuiging erin komt met de 1-2! Jammer genoeg komt Achilles direct met een reactie daarop en maken de 1-3.

Begin tweede kwart komen Beau en Rune met een mooi een-tweetje en en een schot op goal van Rune maar de keeper kan er gestrekt net bij. Het gaat gelijk op en Achilles maakt er toch nog 1-4 van. De tegenstander maken net wat beter gebruik van de kansen. Mass met een mooie kans maar helaas de keeper er weer optijd bij om hem te stoppen. Mass gewisseld voor Casper en deze weet hem met een mooie assist van Beau erin te tikken! Ze sluiten het tweede kwart af met 2-4.

Casper op goal voor Morris. Achilles gaat gelijk sterk in de aanval maar Casper werkt de bal weg en voorkomt een uitloop op de stand. Rune geeft een prachtige steekpass op Morris en deze kapt de keeper uit en vervolgens de verdediger en tikt de bal beheerst in. 3-4. Het gaat over en weer en blijft een beetje rommelig voetbal aan beide zijdes. Mass gewisseld voor Dylan. Gelijk volgt een aanval met een schot op goal van Morris, keeper stopt de bal maar kan hem niet vasthouden, daar komt Mass en rost de bal erin 4-4!

Laatste kwart! Duidelijk mag het zijn dat dit een spannende derby is beide teams zijn aan elkaar gewaagt. Laatste kwart zitten we hoog in energie en starten met een mooi afstand schot van Lars maar gestopt door de keeper. Achilles houdt het spannend met ook wat kansen maar Casper staat stevig in het goal en houd de stand gelijk. Tijdens een mooie charge van Morris op goal, word deze van achter neergehaald in de aanval. Scheidsrechter fluit hier terecht voor en geeft hier een penalty voor ATC. Captain Morris mag deze nemen en schiet deze er vol overtuiging in 5-4! ATC blijft druk zetten en ze krijgen nog wat kansen.
Een welverdiende overwinning van onze toppers!