S.V. Losser JO10-1

Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 04

16 september 2023 10:00

W. Paulissen

Vandaag stond de wedstrijd tegen SV Losser op het programma. Eindelijk het hele team weer bij elkaar nadat we op donderdag een bericht ontvingen dat Dylan zaterdag weer aan zou sluiten. Fijn dat je terug bent Dylan! Afgelopen week op training veel aandacht geschonken aan omschakelmomenten en 2 tegen 2, en 3 tegen 2. Een lekkere trainingsweek sluiten we af met een thuiswedstrijd tegen SV Losser.
We begonnen in de volgende opstelling, Morris op goal, Rune en Julan achterin, Mass en Beau op het middenveld en Lars voorin.
Wederom een gelijkopgaande wedstrijd, waarin we wederom vergeten ons goede spel te belonen met doelpunten. Eerste kwart eindigt met 0-0, ook Losser komt er af en toe gevaarlijk uit maar we weten ons doel schoon te houden. Tweede kwart maakt Losser vrij snel 1-0 na geklungel achterin, het is jammer want we spelen echt een prima wedstrijd. In de achtervolging dan maar. Een mooie aanval via de rechterkant en een prima voorzet van Rune resulteert in de verdiende gelijkmaker van Julan. Erop en erover denkt de staf. De wedstrijd golft op en neer en beide ploegen creeeren genoeg kansen. Uiteindelijk beginnen we aan het laatste kwart met een 2-2 stand na wederom een achterstand goedgemaakt te hebben door een goal van Rune. Direct in het laatste deel maakt Losser 3-2 en gaan wij alles of niets spelen, Morris houdt ons met een paar hele goede reddingen in de wedstrijd en geeft uiteindelijk met een lang de bal de assist op de 3-3 van Lars. Meer zat er helaas niet in, prima gevoetbald, onszelf niet beloond met meer doelpunten. Op naar maandag wanneer we tegen De Twentsche voetbalschool 2 oefenwedstrijden spelen.