Twickelerblokweg 9
7621BG
BORNE
tel. 074-2663632

De wedstrijd begint goed! Glanzend in het nieuwe tenue, gesponsord door LabMicTa, starten we met Morris (Noppie) op goal. Lars en Julan in de verdediging, Rune en Beau op het middenveld en Mass voorin. De wedstrijd start sterk met veel lijntjes en samenspel. Veel kansen en ATC die voornamelijk in de aanval zit met veel balbezit. Na 15 min worden Mass en Beau gerwisseld voor Casper en Daan. Neo pakt nu wat meer momentum en wordt wat gevaarlijker maar daar staat Noppie goed z'n mannetje met 2 mooie en belangrijke reddingen. Einde eerste kwart.

IMG_1380.JPG     IMG_1386.JPG

Neo start sterk het tweede kwart van de wedstrijd en maakt gebruik van gerommel bij ATC achterin en scoren 2 keer kort achter elkaar. Wissel ingezet Casper en Beau eruit, Julan en Mass er weer in. Rune weer in de voorhoede. Komen wat sterker terug maar een lange bal geeft Neo schoon kans om er 3-0 van te maken. Maar Lars heeft hier een antwoord op, hij stoomt op langs de zijkant, is sneller dan iedereen en SCOORT! en maakt direct ook het eerste doelpunt voor ATC. 3-1 Helaas krijgt neo een bal bij de spits en die kapt mooi en scoort de 4-1. Einde eerste helft.

Mass en Daan wissel. Wederom een goal weggegeven. 5-1 Een paar mooie aanvallen van ATC, Rune met wat schoten op goal. De bal wil er niet in. Neo scoort en maakt er 6-1 van. Rune met schot op goal onderkant lat! Maar net niet over de lijn, geeft de spelbegleider aan.

Laatste kwart. Rune laat het er niet bij zitten en komt met een doelpunt 6-2. Toch lukt het ATC niet om consistentie te houden en Neo countert snel en maakt 7-2. Trainer heeft wat aanpassingen gedaan en Lars naar de spits geplaatst. Lars geeft nog wat extra gas bij en maakt met een prachtige schot in de kruising er 7-3 van. Maar ATC geeft niet op en blijft gaan. Goeie aanval maar de keeper redt… corner! Cornerbal genomen door Lars en die legt hem mooi voor op Rune en Rune SCOORT! 7-4. ATC laat nu eindelijk wat vuur zien. Rune komt vrij en schiet ons naar 7-5. De kansen blijven maar komen, maar de bal wilde er gewoon niet in.

Het laatste kwart was helaas niet lang genoeg maar wat hebben de jongens van ATC gestreden, samen als een team!