Verslaggever: M. van Breene Fotograaf: C. Parera

Sportlaan 10
7651LD
TUBBERGEN
tel. 0546-621885

De wedstrijd is begonnen en in het begin is het wat rommelig. Daarom zijn er geen kansen voor beide teams. ATC heeft wel meer balbezit, maar kan niet scoren. Er volgen wat kansen voor ATC. Een schot van Lars: Naast!  Aansluitend een schot van Dylan, maar de keeper redt zijn team en de stand blijft 0-0. Er volgt een schot van Mass: Naast! Kan ATC in deze fase doordrukken? ATC blijft meer balbezit houden en dan toch een beetje tegen de verwachting in, komt TVC voor, 1-0. Snel daarna volgt de 2-0 door wat geklungel in de verdediging. Einde eerste kwart.

Puur door inzet loopt TVC snel uit naar de 3-0 en 4-0, zo maken de boys het zich zelf wel weer moeilijk hoor. Je hebt van die dagen dat bij de tegenstander alles lukt en jezelf blijft worstelen om in het goede ritme te komen. En dan, toch enigszins uit het niets, scoort Rune de 4-1!

In de rust proberen Bas en Brent de jongens scherp te krijgen, er moet meer felheid getoond worden, om nog een goed resultaat te kunnen boeken. Want voetballend zijn wij normaal gesproken beter. Vrij snel volgt de 4-2 van Rune. In deze fase probeert ATC door te drukken. En het lukt de jongens ook en ze belonen zichzelf met de 4-3, door Rune. Helaas komt TVC snel met een antwoord, het doelpunt maakt de 5-3, het geluk is aan hun zijde. Nu is het TVC die de bovenhand heeft maar, door weer een prachtige redding van Morris behoud ATC de kans op een mooi eindresultaat. ATC weer in de aanval, Lars haalt hard uit maar raakt de paal! Jammer had een beter lot verdiend. Aansluitend word er gefloten, ATC heeft nog 1 kwart om de scheve situatie te keren.

Kunnen de boys nog een keer alles geven?

Het begin is er, een afstand schot van Dylan, de keeper heeft hem. En dan valt op een prachtige manier (omhaal) de beslissing 6-3. Tja bij de tegenstander lukt vandaag alles. ATC blijft wel doorgaan het is nog niet het voetbal wat ze kunnen spelen maar, er word nu wel inzet getoond. Een goede combinatie tussen Mass en Rune, dit had een doelpunt verdiend. En dan toch, de 6-4 door Beau, hierop volgt ook nog een schot van Dylan, maar die gaat naast. Er word gefloten, einde wedstrijd.

De jongens waren in het begin van de wedstrijd niet scherp genoeg. Ondanks dit begin knokken ze zichzelf wel weer in de wedstrijd. De kwaliteit in de selectie is aanwezig voor betere resultaten.

Volgende wedstrijd tegen DSVD, vanaf minuut 1 erop zitten jongens!