ATC '65 MO17-1 speelt onverdiend gelijk tegen LSV MO17-1

Spolminkkamp 40
7524DV
ENSCHEDE
tel. 053-4351647

Als het fluitsignaal klinkt, nemen de meiden van ATC meteen het initiatief en zetten vol druk op de tegenstander. Dit resulteert in de 1e minuut al in een corner en meteen daarna in nog een tweede. Helaas leveren ze geen doelpunt op. Even later wordt er een duidelijke handsbal in het zestienmeter gebied gemaakt door een speelster van LSV. Dit wordt door iedereen gezien behalve door de scheidsrechter. ATC blijft aanvallen maar het lukt maar niet om tot scoren te komen. LSV probeert te counteren met een lange bal naar voren op hun nummer 10, een goede speelster. De ATC verdedigers werken goed samen om haar af te stoppen. Dan kan een LSV speelster toch haar gang gaan en vrij op goal schieten, omdat niemand van ATC fel op de bal verdedigt. Keepster Marit is kansloos, 1-0, totaal tegen de verhouding in. Drie minuten later zet ATC weer een aanval op. Demi H geeft een mooie steekpass op Tessa. Helaas gaat haar schot net langs het doel. Dan ziet het publiek een mooie actie van Linn M die drie tegenstanders uitspeelt en daarna een pass op maat op Tessa geeft. Die kan alleen op de keepster afgaan, maar dat vindt de grensrechter van LSV wel erg gevaarlijk worden en dus gaat de vlag de lucht in.... ATC is de betere ploeg maar het scoren lukt maar niet. Dan wordt een aanval van achter opgebouwd. Keepster Marit speelt in op Carmen, die geeft een prima pass op Fleur. Via een duel waarin Linn M er vol ingaat, komt de bal bij Romée. Die gaat er op snelheid rechts langs en schiet knap de gelijkmaker binnen, 1-1. Voor rust krijgt ATC nog een aantal kansen. Een schot van Fleur belandt op de lat. En vlak voor rust geeft Linn M een hele mooie bal op Fleur die alleen op de keepster af kan gaan. Ze loopt echter niet ver genoeg door en schiet van te grote afstand waardoor de keepster er een hoekschop van kan maken. Deze levert niks op en zo zoeken beide teams met een 1-1 stand de kleedkamers op.
Na rust heeft LSV wat versterking opgeduikeld.... De nummer 10 maakt na 3 minuten spelen een mooie actie en schiet de 2-1 binnen. ATC kijkt weer tegen een achterstand aan. ATC is nog steeds het team dat aanvalt en verschillende kansen creëert om de gelijkmaker te maken. Een voorzet van Linn M wordt door Romée net naast gekopt. En uit een hoekschop van Demi W schiet Tessa keihard op de lat. Een minuut later lukt het weer net niet als de keepster een schot van Romée weet tegen te houden. Dan is het dan toch raak. Romée jaagt goed door op de bal en schiet de bal de zestien in. Hier weet Noëlle uit de scrimmage te scoren, 2-2. ATC gaat door en probeert nog een keer te scoren om als winnaar van het veld te stappen. Na een pass van Linn M schiet Fleur net naast en in, naar blijkt, de laatste minuut van de wedstrijd wordt een goed schot van Linn M heel erg goed geblokt door LSV. De scheidsrechter fluit gauw af ondanks oponthoud door een wespensteek en de wedstrijd eindigt daarmee in een gelijkspel, 2-2. Op basis van het aantal kansen hadden de meiden van ATC meer verdiend.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen VV Hellendoorn op het programma.