Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 1 36

16 september 2023 12:15

G.B. Bessembinder

Veld 6 πŸ‘πŸ‘πŸ‘ maar erg warm
1e 45 min zeer goed voetbal veel beweging door Daan G , Tjarno & Luuk ( middenveld)
Van achteruit met Brent Daan S Sander en jord werd er goed opgebouwd en dat gaf veel rust zodat onze voorhoede Lars Guus & Milan gevaarlijk kon worden uiteindelijk door goed samen spel scoorde we de 1-0
Daarna was er een super mooie aanval die gestart werd van achteruit en over 7/8 schijven kregen we een goede scorings kans 😑keeper pakte hem maar net
Na de rust div wissels erin Stijn Luca Alex Bas & Thijs starten weer waren we goed bezig we hadden wel wat kansen om te scoren maar langzaam ebte onze krachten weg en daarin tegen werdt de tegenstander steeds sterker nog ongv 10 min te gaan en penalty πŸ˜‰πŸ˜‰ 1-1
Risse onze inval keeper had geen kans
We zaten er doorheen maar we moesten verder avanti bleef drukken en drukken volgens mij het fitste team tot nu toe

De laatste bal gevaarlijk voorzet maar gelukkig was Lars daar onze spits binnen onze 16 kopte hij de bal weg einde wedstrijd
Jongens jullie inzet was top op karakter de laatste deel van de wedstrijd uitgespeeld

Vandaag 16 man gestart geëindigd met 8/9 fitte mensen en 6/7 met wat pijntjes / kramp