0-8 47’ Guus, assist Liam Sepp
0-9 53’ Liam Sepp, penalty
0-10 55’ Sem, assist Liam Weustink
0-11 57’ Liam Sepp, penalty

Het laatste duel in deze competitie speelde zich af bij de plaatselijke voetbalclub in Hooglanderveen. ATC begon heel sterk aan de eerste helft. Na enkele minuten kreeg ATC al grote kansen, welke helaas niet raak gingen. Na 5 minuten was het hek van de dam. Liam Sepp scoorde op aangeven van Luuk. Even later stuurde Liam Weustink met een steekpass Luuk weg en wist koelbloedig af te ronden, 0-2. De 3-0 kwam van de voet van Kihan, hij tikte raak uit een rebound van Maro. Luuk vond het nog niet genoeg en maakte op een dieptepass van Jurriën de 0-4. Het slotakkoord was voor Maro die notabene met zijn linkerbeen een doelpunt scoorde op aangeven van Mees.

Na de rust stormde Hooglanderveen naar voren om te kijken of het de verdediging van ATC kon doorbreken. Dit lukte echter niet. Na 4 minuten was het dan ook Liam Sepp die na een pass van Mees de 0-6 scoorde. Hierna was het spel meer in evenwicht. 10 minuten later voltooide Luuk zijn hattrick door op aangeven van Guus de 0-7 in de touwen te schieten. ATC rook meer doelpunten en bleef aanzetten. Guus scoorde de 0-8 en noteerde zijn naam ook op het scorebord na een voorzet van Liam Sepp. Enkele minuten later maakte de rechtsback van Hooglanderveen al liggend hands en de bal ging op de stip. Liam Sepp ging achter de bal staan en benutte de strafschop, zie video! Het 10e doelpunt hing in de lucht. Maar Hooglanderveen probeerde het ook nog een keer. Levy was echter attent en tikte de bal aan waardoor de bal op de paal belandde i.p.v. in het doel. De 0-10 viel uit een korte corner. Liam Weustink speelde Sem in die vanaf randje 16 over de keeper in de verre hoek schoot! Het slotakkoord was voor Liam Sepp die een penalty benutte vanaf 11 meter. 0-11 in de laatste wedstrijd! Verzekerd van de 2e plaats en 2 hattricks in 1 wedstrijd!