57'

Divisie 4 G

11 november 2023 10:15

M. Elia

38’ 1-0 Luuk, assist Sepp K
57’ 2-0 Liam W

Een doelpuntloze 1e helft op sportpark het Slangenbeek. Excelsior kreeg de grootste kansen met drie keer een bal op de paal. De bezoekers waren dan ook feller in de duels en hadden het betere van het spel. Na 20 minuten kwam ATC beter in de wedstrijd en beet wat meer van zich af.

Na de rust kwam ATC fanatiek de kleedkamer uit en ging het beter voetballen. Na 8 minuten kreeg ATC een corner, Sepp Kothman kopte richting goal en Luuk reageerde attent en tikte van dichtbij de bal in het doel, 1-0. Daarna golfde het spel op en neer, ATC schoot op de paal en Excelsior kwam een keer gevaarlijk 1-op-1 door maar door goed ingrijpen van Sep Ordelmans en Levy werd erger voorkomen. ATC had verder het betere van het spel en dit resulteerde in de 2-0. Wederom vanuit een corner. Liam Weustink zette de bal voor en viel in 1x in het doel.

Met deze overwinning laat ATC zien dat het de rug kan rechten na een minder begin. Volgende week staat de wedstrijd tegen Vitesse in Arnhem op het programma! ⚽️