WEZEP
tel. 038-3765255

23’ 0-1 Maro
— Rust —
35’ 0-2 Kihan, assist Mees
49’ 0-3 Maro, assist Jelmer
59’ 0-4 Maro

ATC begon zeer moeizaam aan de wedstrijd. Veel slordigheden en onrust zorgde voor kansen van WHC. De gastheren kwamen dichtbij een doelpunt maar het aluminium stond in de weg. Na een kwartier kreeg ATC dan eindelijk meer grip op de wedstrijd. Een cadeautje van de verdediging van WHC werd uitgepakt door Maro, 0-1!

Na de rust ging ATC goed door, een corner van Mees werd optimaal benut door Kihan die zeer attent reageerde, 0-2!
Daarna golfde het spel meer op en neer. ATC bleef drukken en WHC ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze kreeg de thuisploeg bijna. De scheidsrechter van dienst bestrafte een zeer lichte overtreding in de 16 met een penalty voor WHC. Helaas voor WHC maar gelukkig voor ons miste de spits deze kans. Met nog 12 minuten te spelen vond Jelmer het een goed idee om weer eens op te stomen tot in de 16 meter via de rechterkant en speelde Maro vrij om de 0-3 binnen te tikken! Hiermee was de wedstrijd gespeeld zo leek het. Het slot akkoord was wederom voor Maro, die de bal onderschepte op 20 meter van het doel en zich niet bedacht en in de verre hoek raak schoot! Waarmee de eindstand op 0-4 eindigde.