0-7 41’ Liam S, assist Guus
0-8 50’ Mees, assist Guus
0-9 55’ Guus, assist Liam S

Gisterochtend stond de uitwedstrijd tegen TVC op het programma. Een schitterende accommodatie, waar wij op veld 1 mochten spelen met de prachtige nieuwe tribune van de club.

Maro opende de score door na 5 minuten beheerst binnen te tikken. Ook het tweede doelpunt nam Maro voor zijn rekening. Vanuit een vrije bal van Jurrien wist hij de keeper te verschalken. Na 17 minuten wist Liam Sepp met een kop goal te scoren nadat de inzet van Maro op de lat spatte. Vervolgens wist Maro zijn hattrick compleet te maken door de steekpass van Liam Weustink te verzilveren. Op slag van rust deed Liam S nog een duit in het zakje en scoorde de 0-5.

Na rust ging ATC verder met scoren. Liam Sepp onderschepte een bal in de verdediging van TVC en scoorde. De 0-7 kwam wederom van de voet van Liam Sepp na een goede voorzet van Guus. Guus verzorgde ook de assist op Mees die vanaf 16 meter de 0-8 scoorde. Het slotakkoord was voor Guus zelf, hij had waarschijnlijk de 0-2 van Mbappe gezien tegen Nederland en scoorde bijna op identieke wijze de 0-9.

Complimenten voor TVC die bleven voetballen en niet bij de pakken neer gingen zitten. Volgende week spelen wij op het Erik ten Hag toernooi in Haaksbergen. Daarna is het tijd voor de herfstvakantie.