Zwaluwen Jeugd Beker O13 poulefase Groep 1 3

Horstlindelaan 255
7522JA
ENSCHEDE
tel. 053-4314953

6’ 0-1 Kihan, assist Jurriën
21’ 0-2 Liam W, assist Maro
— Rust —
33’ 0-3 Liam S, assist Liam W
35’ 1-3 Achilles E., penalty
45’ 1-4 Jelmer
48’ 2-4 Achilles E.

De laatste wedstrijd in de poule, een mooie zaterdagochtend in Enschede. De zon schijnt, hel veld is net gekalkt en bovendien een prima grasmat.

ATC begint goed aan de wedstrijd binnen 6 minuten is het al 0-1. Jurrien stuurt Kihan weg in de 16, hij houdt het overzicht en schiet raak! De 0-2 kwam na een onderschepping van Liam W, hij nam de bal goed aan en schoot op randje zestien verwoestend raak. Beide ploegen speelden goed voetbal in de 1e helft en het niveau lag dan ook hoog.

Na de rust gingen beide ploegen hiermee door. Achilles ging op zoek naar een doelpunt maar in de omschakeling wist ATC te scoren. Liam W stuurde Liam S weg. Zijn eerste schot werd gekraakt maar in de rebound schoot hij alsnog raak, 0-3! Twee minuten later gaf de scheidsrechter een penalty wegens een uitgestoken arm. Achilles benutte deze kans en daarmee hadden zij hun doelpunt te pakken, 1-3. Hiermee golfde het spel weer op en neer. Na 10 minuten haalde Jelmer de brommer uit de schuur. Hij verkreeg de bal bij de eigen zestien en zette het op het lopen. Hij rende tot aan de achterlijn en dribbelde richting goal en schoot… 1-4! Het slot akkoord was voor Achilles, zij scoorden enkele minuten later de 2-4. Hierdoor bleef het spannend en zette beide ploegen alles op alles. Een mooie pot voetbal waar alles in zat.

Aanstaande zaterdag begint de competitie en gaan wij op bezoek in Wezep bij WHC.