62'

Zwaluwen Jeugd Beker O13 poulefase Groep 1 3

9 september 2023 10:30

Anoniem

5’ 1-0 Maro, assist Luuk
22’ 1-1 TVC’28
25’ 2-1 Liam S, assist Liam W
28’ 3-1 Kihan, assist Liam W
— Rust —
37’ 4-1 Maro, assist Liam S
45’ 5-1 Liam W, assist Jurrien
53’ 5-2 TVC’28
53’ 6-2 Maro, assist Jurrien
59’ 7-2 Sem, assist Mees
60+2’ 8-2 Liam S, assist Mees

ATC’65 begon wederom sterk aan de wedstrijd. Na 5 minuten was het Luuk wie de achterlijn haalde en de bal voorzette op Maro. Maro twijfelde niet en wist met een volwaardige omhaal de bal achter de keeper te werken! 1-0! Hierna ging ATC op zoek naar de 2-0, deze kwam echter niet. Uit een vrije trap was het TVC die gelijk maakte 1-1! Vervolgens gingen de withemden weer op zoek naar de voorsprong. Deze vonden zij en gingen rusten met een 3-1 voorsprong.

Na de rust ging ATC verder met het spel van voor de rust. Dit resulteerde na een 15 minuten op twee doelpunten, 5-1! In een counter deed TVC iets terug en scoorde de 5-2. Hierna rechtte ATC de rug en liep uit naar een 8-2 overwinning.

Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd in de poule op het programma, dan gaan wij op bezoek bij AchillesE